Tullarin scuuttikurssi

Moikka!

Alex täällä taas.

Eka viikko kului todella nopeasti ja tutustuin tosi moniin uusiin nuoriin ja monen vuoden tauon jälkeen scuuttauskin alkaa jo sujua uudestaan ja vanhat temput muistuvat mieleen.

Ekalla viikolla tehtiin paljon suunnittelua ja oltiin tullarissa muiden ohjaajien kanssa ja hengailtiin lasten kanssa ja kävin välillä scuuttaamassa heidän kanssa ja kaikki sujui mainiosti. Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän kesätyöhön ja varmasti ajattelen samalla tavalla kun työt ovat ohi ja pääsen jatkamaan kesälomaa.

Nyt on myös aloitettu ensimmäinen scuuttikurssi joka alkoi suomen kesäisen sään merkeissä eli satoi kaatamalla ja ensimmäinen päivä vietettiin muutaman pojan kanssa tapulin nuorisotalolla ja pelattiin erilaisia pelejä siellä ja hengailtiin.

Toinen päivä näytti aamulla vielä hyvältä ja kurssit vedettiin ilman ongelmia mutta myöhemmin alkoi kuitenkin sataa ja jatkoimme sisätiloissa nuorten kanssa ja pelattiin eri pelejä myös.

Fiilikset tähän mennessä on ollut tosi hyvät eikä oo ollut mitään ongelmia.