Kesätyö koillisessa nuorisotyöyksikössä

Moikka,

Olen Leo ja olin kesätöissä koillisessa nuorisotyöyksikössä  Tattarisuon moottorihallilla ja tullikirjurin skeittipuistossa kesäkuun ajan.

Aloitin kesäkuun alussa Tattarisuon moottorihallilla. Ensimmäisellä viikolla olin moottorihallilla apuohjaajana. Siellä autoin mopoilijoita mopojen huollossa ja korjauksissa sekä muita hallilla kävijöitä.

Toisella viikolla olin Tattarisuon moottorihallin järjestämällä karting-leirillä, jossa nuoret pääsivät syventymään vähän paremmin kartingiin. Maanantaina ei päästy ajamaan ollenkaan koska satoi koko päivän. Tiistaina oli hyvä keli ja ajettiinkin melkein koko päivä. Keskiviikkona oli myös hyvä keli ja ajettiin aika paljon. Torstaina viimeisenä leiripäivänä oli kisat. Ensin ajettiin aika-ajot joiden perusteella määräytyi lähtöjärjestys itse kisaan. Kisan jälkeen jaettiin palkinnot kolmelle parhaalle ja todistukset kaikille leirin osallistujille.

Kolmannella viikolla olin moottorihallilla taas apuohjaajana, joka olikin viimeinen viikko Tattarisuolla.

Viimeisellä viikolla olin tullikirjurin skeittipuistossa. Skeittipuistossa hengailin nuorten kanssa ja välillä pelailtiin lautapelejä kontissa sisällä kun satoi. Keskiviikkona lähdettiin muutamien nuorien kanssa retkelle martinlaakson skeittipuistoon. Torstaina oli tosi hyvä sää joten pystytettiin teltta ja grillailtiin siellä makkaraa.

Kesätyö koillisessa nuorisotyöyksikössä oli kivaa ja lähden hyvillä mielin lomalle.

 

Kiitos, Leo