Kesätyö tullarissa loppumassa.

Moi!

Alex taas täällä ja nyt viimeistä kertaa.

Kuukausi Tullarissa on mennyt todella nopeasti ja olen tutustunut työkavereihini hyvin ja oon kyllä tosi tyytyväinen koko kuukaudesta.

Koko kuukauteen mahtuu todella paljon eri asioita kuten scuuttikurssit jotka järjestettiin, kaiken maailman skabailut, pieni retki toisille skeittiparkeille ja grillaus tullarissa ja muutenkin ihan ok säät ja hyvät muistot.

Parasta mun mielestä oli scuuttikurssien vetäminen vaikka en pystynyt vetämään niitä kokonaan loppuun itse pienen loukkaantumisen toimesta mutta onneksi sain apulaiseksi reippaita nuoria jotka auttoivat minua.

Retki tehtiin martinlaaksoon jonka jälkeen kävimme vielä myyrmäessä ja pojat olivat iloisia matkasta kuten myös minäkin.

Tämä koko kuukausi on vastannut todella hyvin mun odotuksia ja tää on kyllä unelma duunia!

Asetin aikasemmin ittelleni pari tavotetta ja oon kyllä omasta mielestä onnistunut hyvin niissä ja oon tosi ilonen tästä mahollisuudesta minkä sain.