Nutan kesän toiminnot ja syksyn avaus

 

Suutarilan nuorisotalo sulki ovensa 24.5. ja avaa ovensa jälleen 19.8.

Kesällä kuitenkin toimimme alueella skeittauksen, scoottauksen ja fudiksen merkeissä! Nutafudista pelataan koko kesäkuu maanantaista perjantaihin klo 11-16.30 Suutarinkylän peruskoulun tekonurmikentällä. Mukaan mahtuvat kaikki 9-17 -vuotiaat nuoret taitotasosta riippumatta. Toiminta on ilmaista ja vaatii nuorisopalveluiden jäsenkortin. Nutafudiksessa toimii kaksi nuorisotalon ohjaajaa sekä palkattu kesätyöntekijänuori. Toiminnassa pelaillaan, skabaillaan ja vietetään mukavia, rentoja hetkiä.

Tullikirjurin skeittipuisto on myös avoinna koko kesäkuun nutan vetämänä. Toimintaa vetävät nutan ohjaajat sekä palkattu kesätyöntekijä joka päivä maanantaista perjantaihin klo 09-16. Scoottikurssit järjestetään 10.-13.6. sekä 24.-27.6. klo 12-16.